Tjenester

Har hunden din lange dager alene hjemme? Føler du at tiden din ikke strekker til,eller du av andre grunner ønsker en hundelufter? Da kan SANDEFJORD  HUNDELUFTING stille opp for hunden din! Og du kan få god samvittighet !

For deg som bor i Sandefjord og Tjølling kan jeg tilby :

* Jeg henter hunden din hjemme hos deg, eller evt. på din arbeidsplass.

* Tar hunden din med på trivelige turer i skog og mark i opptil 1,5 time sammen med andre hunder. Jeg går flere turer daglig, slik at det ikke blir for mange hunder samtidig. Gruppene blir satt sammen ut i fra hvilke hunder som passer sammen. Noen hunder trives best i små grupper, andre fungerer godt med fler. Jeg er opptatt av at de skal være  trygge og ha det fint sammen. Dette skal være en god og spennende opplevelse for hver enkelt hund! Derfor er det en forutsetning at hunden din er SNILL og GREI mot andre hunder. Alle er velkommen, liten eller stor, valp eller gammel! Valper taes ekstra hensyn til, slik at de skal føle trygghet i den sårbare valpetiden.

* Jeg har full fokus på at hundene skal ha det gøy sammen! Om hunden din får både mental og fysisk stimuli daglig, får du en lykkelig og harmonisk hund, til glede for hunden selv og du som eier. Dette ønsker Sandefjord Hundelufting å bidra til !

* Kjører hunden din hjem igjen, eller til avtalt sted.

* Ved transport benyttes spesialinnredet bil med romslige, sikre transportbur.

* For at hunden din skal få det beste utbytte av turene, foregår de alltid i skog og mark.

* Jeg vil behandle hunden din med god omsorg, vennlighet, og tålmodighet. Bestemt om det trengs… men ALDRI sint. Jeg bruker svært mye POSITV forsterkning, og fokus på det positive hunden gjør! Det gir best resultat, og gjør hunden både glad og sosial!

* På turene våre kommer jeg til å trene litt enkel hverdagslydighet som innkalling, “sitt og bli”, passering o.l.

* Før første tur kommer jeg hjem til deg for å bli litt kjent med både deg og hunden din, samt skrive kontrakt.

* Kloklipp og poteklipp. Samt ørerens. Pelsstell/klipp etter avtale.

* Om det er andre behov,så si fra, og vi ser hva vi kan få til !

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HUNDEPRAT!!!