"Jeg arbeidet på kennel da jeg var tenåring, jobbet i dyreklinikk i 10 år og har de siste 10 årene drevet Sandefjord Hundelufting."

  • Jeg har gjennom hele livet mitt hatt en stor lidenskap for det å være rundt dyr. Det gir meg så mye glede å få dele så mange fine øyeblikk med dyr, gjennom livet mitt har jeg opparbeidet meg kunnskap om katter, fugler og gnagere, men hunder er de som står meg nærmest og derfor har jeg de siste 48 årene drevet aktivt med disse vidunderlige skapningene.
  • Jeg startet allerede som 13 åring med å arbeide i en kennel, og fra den tid av har interessen og lidenskapen jeg har for hunder tatt helt av.
  • Jeg har vært bosatt i Sandefjord hele livet mitt og har siden 1998 bodd ute på Granholmen med familien min. Jeg og resten av familien har alltid vært svært aktive og jeg kan snakke på vegne av alle når jeg sier at vi ELSKER å være ute i naturen. Det å kunne jobbe med å gå på turer og samtidig få med disse herlige hundene ut er en drøm som går i oppfyllelse, hver eneste dag.

Tidligere erfaringer...

Oppnåelser...